Coffee Bar

The 'Coffee Bar' was designed within a group project for the Edinburgh coffee company called 'The Counter'. The owner of the company had a vision to expand his business and open a coffee counter that can be easily transported, assembled and accessible for events on the go. He requested a counter that brings the barista and the customer together and encourage communication between them. The new counter had to provide an automatic flow of service to prevent any traffic or congestion within any location.

‚Äč

'Coffee Bar' has two different height levels as it instantly attracts the customer to come forward and physically be part of the coffee experience but it also allows the barista to have a conversation with them. The lower level is initially the starting point of the customer flow. The higher level is the payment stall which prevents anyone to properly see the customers details but indicates the end of the service.

 © 2023 by Agatha Kronberg. Proudly created with Wix.com

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Vimeo Icon